Poweryoga

Classic  Power Yoga is mijn passie.
 Al 12 jaar geef ik met veel plezier yogalessen in “De Ruimte”.

Classic Power yoga
Op mijn zoektocht naar de wortels van yoga, volgde ik vele workshops en trainingen in verschillende landen. Hierbij liet ik mij inspireren door  internationale yogaleraren zoals Donna Holleman uit Italië en B.K.S. Iyengar uit India.  Met deze kennis en ervaring heb ik mijn eigen lessen en yogaoefeningen samengesteld.
 Nog steeds laat ik mij inspireren door masterclasses en trainingen te volgen op het gebied van yoga. Het is een proces van steeds verdergaande verfijning.
Door het beoefenen van yoga voel ik me lichamelijk sterk,  fit en gezond. Het geeft me een innerlijke blijheid en dat gevoel gun ik iedereen.
Yoga doe je echt alleen voor jezelf en het is niet prestatiegericht.  Je bent nooit te oud of te jong om er mee te beginnen. Classic Power Yoga is een moderne vorm van yoga, die de natuurlijke balans van traditionele yogavormen combineert met de kracht van Power Yoga. Classic Power Yoga bestaat uit lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie. Alle yogahoudingen hebben een reinigend en zuiverend effect op het lichaam. Ze brengen vitaliteit en gezondheid, wat leidt tot inzicht, mentaal evenwicht en het voorkomt een onrustige geest. We leren onze energie te beheersen en doelmatig te gebruiken.

De lessen zijn geschikt en toegankelijk voor iedereen. Tijdens de lessen leer je  wat je aan lichamelijke of geestelijke klachten zoals stress, stijve schouders, nek en rugklachten kunt doen. Door het beoefenen van yoga zal kracht en flexibiliteit toenemen. Door de unieke en gevarieerde yogalessen blijf je in een goede conditie. En dat doe je dan ook nog met plezier.